Lyssna


Oturen kanske e på väg att vända!!!

Äntligen kanske de vänder för mig!! Först gick ju tv:n sönder för en månad sedan, sen började dator lägga av så den dör nog vilken dag som helst nu och jag hade fortfarande inte fått mitt barbord och stolar sålda som jag hade haft på blocket sen i februari. Men igår var det en tjej här och köpte de!!!! Och i dag ringde min bror och sa att han fixat en gratis dator åt mig!!! Jag tror nog att jag har världens bästa bror!!! Han skulle bara installera om den så kan jag få den på onsdag!!! Så nu har jag bara en tv att köpa, men de e ok!!

Har några dagar ledigt nu och i morgon ska jag ta en långfika med Johanna och Moa igen. Vi behöver tid att prata och diskutera!! På onsdag ska jag vara barnvakt åt Ludde! : ) Och om jag har tur så ska jag träffa P någon kväll oxå!

Puss&Kram

Söndag

I går var jag hos Anna och Danne på schlagen kväll. Var riktigt mysigt. Ska ta receptet på pizza snurrorna, så goda!! Kollade på melodifestival och vi bet alla på naglarna när de sista poängen skulle delas ut! Inte Ugglas, hon får inte vinna!! Och vilken himla tur, de gjorde hon inte, Istället vann Marlena Ehrnman med sin opera låt som jag gillade jätte mycket! Sen blev de lite frågesport som jag e värdelös på!! : ) Men kul hade vi!
Efter tolv bar de iväg till Flustret med Johanna och Helena som var ordentligt i gasen!! : ) Där träffade jag Vonka som tyvärr väntade på att få åka hem. Tråkigt, vi skulle ju shota tillsammans men de får bli en annan gång. Sen träffade jag P och kvällen kunde nog inte ha blivit bättre!!
Idag mår jag riktigt bra vilket jag vet att de finns andra som inte gör!! ; ) Tråkigt nog så får jag spendera söndagen ensam, hade hoppats på att ha sällskap men så blev de inte! : (
Nu e jag ledig fram till fredag!! Får se vad jag hittar på att göra. Självklart ska jag träffa Ludde något!! Fika med Johanna ska jag oxå försöka hinna med!!

Puss&Kram 

Halvvägs till helg!!

Ja då var de äntligen onsdag!! Snart e de helg. Vill verkligen att helgen blir så bra som jag hoppas på!!

Idag har vart en lång dag!! Började med att när jag kom till jobbet i morse kl 8:30 så stod de på schemat att jag skulle vara nere på skönhets avdelningen! Känns ju mindre roligt när man ändå är så lite personal på min egen avdelning!! De rullade på men de va rätt jobbigt eftersom jag inte hittar eller kan produkterna längre. Är ju över två år sedan jag jobbade där nere och sen dess har de byggt om och jag har glömt mycket om smink, hudvård och styling!! Så de blev mycket förklarande för kunderna varför jag inte kunde hjälpa dom utan får hämta någon annan som kunde göra de! Inte roligt, men men....

Men dagen var äntligen över vid 19.10 och Vonka var så gullig och körde mig hem så jag slapp gå hem i kylan. På väg hem ringde telefonen och jag blev glatt överraskad när jag såg vem de va!! : ) Ett mycket bra slut på en lång dag!!

Puss&Kram

Massage

Idag utnyttjade jag presentkortet jag fick av Emma när jag fyllde år, en helkropps massage. Underbart, tack systeryster!! Men som jag redan har förstått så har jag ganska mycket i min rygg som inte e som de ska. Så visa ställen gjorde alltså riktigt ont! Men hon visade mig en typ av övning jag kunde göra hemma varje dag för att göra de hela lite bättre. Men just nu känns de mest som jag har blivit överkörd!!

Åhh den här veckan segar sig verkligen fram!! Vill att de bli fredag nu!! Då blir de shopping, vill ha lite nya kläder och kanske oxå lyxa till de med nya skor. Sen blir de after work med brudarna. Lördag ska jag hem till Anna på shlager kväll och sen ska jag möta upp Johanna och Helena och så blir de dansa av på Flurran. Var alldelea för längesen vi var ute!! Vill ha helg NU!!!

Puss&Kram

Va vist ett tag sen sist!!

Ja jag vet, har inte bloggat på några dagar nu men jag har haft så mycket annat att tänka på. Plus att min dator verkligen går på sista versen nu!! Helt plötsligt kan det komma upp ett fönster som de står något om att de blivit något fel med windows så den stänger ner och sen hinner jag inte läsa mer innan den dör. Då e de bara att starta om och hålla tummarna, och än så länge har det gått bra att få igång den. Pratade men Jocke om de eftersom han brukar kunna fixa de mesta med datorer men när t.o.m. han säger att de förmodligen är rätt kört, då e de bara att inse att de e bye bye med den!! Blir så trött!!! Först tv:n och nu datorn! Vad mer kan gå sönder för mig?

Finns så mycket jag skulle vilja skriva men samtidigt så vet jag ingenting just nu! Om ni tycker de låter obegripligt, ja då skulle ni göra ett studiebesök i min hjärna!! En enda röra!! : ) De finns vissa saker i mitt liv nu som jag inte riktigt vet hur de kommer bli med. Ibland känns de som jag bara vill skita i de men samtidigt e jag inte beredd att göra de innan jag vet. Och jag kan ju lika gärna vänta och se. De handlar ju bara om en dryg månad innan jag vet om de e någon idé eller inte. Skulle bara ångra mig annars och undra hur de hade kunnat bli! Har inga förväntningar bara förhoppningar!! ; )

Jag vill bara skicka en bamse kram till mina vänner som finns där när jag behöver prata av mig och speciellt till Johanna!! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig i dessa tider!!!!

Puss&Kram

Klar!!! Nästan...

Så då va djurens bur städad, har dammat och dammsugit. Nu e de bara disken kvar men den går fort! När jag väl orkar ta tag i den!! Sen har jag ett presentabelt hem igen!!

(Har lite för mycket tid idag som ni märker om jag skriver ett inlägg om min städning)

Puss&Kram

Hmmm

Onsdag förmiddag. Försöker övertala mig själv att ta fram dammsugaren men tyvärr så är jag expert på bortförklaringar!! : )
Igår var jag hemma hos Andrea och Ludde. Hade inte vart där på en månad eftersom jag vart sjuk men äntligen fick jag hålla min lilla prins. Han e så stor och de e så kul att han börjar tycka de e roligt att man larvar sig med honom. Han skrattar och låter!
Sen åkte jag ner på stan och tog en fika men tjejerna från jobbet. Måste träffas ibland utanför jobbet och snacka lite skit!

E faktiskt riktigt skönt att ha vart ledig, trodde jag skulle få långtråkigt men än så länge så har jag haft fullt upp. (Och de blir lättare när jag har fullt upp för då har jag inte tid att tänka!!!) Idag blir den ända dagen som jag inte behöver lämna lägenheten! Imorgon blir de tvättstugan, fika med Johanna & Moa och sen ska jag hinna simma några längder.

Nä, lika bra att få städningen gjord för ingen annan lär ju göra den åt mig!!

Puss&Kram

En härlig helg!

I lördags förmiddag tog jag bond-bussen ut till mamma och pappa. De e konstigt men direkt när jag sätter mig på en sån buss så blir jag jätte trött och små slumrade hela vägen (hela vägen=15 minuter). Måste på något sätt sitta kvar i kroppen sen alla år man sov på bussen hem från först skolan och sen jobbet! Mamma och Dharma (deras hund) kom och mötte mig så jag slapp gå ensam ca 2 km som de e från bussen hem. Sen blev de pappas alltid lika otroligt goda mat och några glas vin. De e konstigt vad ens relation med föräldrarna förändras efter man har flyttat hemifrån. Att verkligen kunna prata och diskutera, något som jag och pappa aldrig har klarat av förut. Lite för lika och envis båda två!!! : ) Men nu så går de (oftast) alldeles utmärkt! Jag har nog helt enkelt lärt mig att välja min strider!!!
Söndagen började med en härlig frukost. Så mycket godare de är när man har sällskap. Sen tog jag, mamma och Emma en lång promenad med Dharma. Efter de red jag och mamma ut. Så underbart härligt de att få rida. Var alldeles för längesen sist. Att få känna Celia (hästen jag red denna gång) arbeta, hur hon tar i allt vad hon kan när vi galopperar. Den frihets känslan när man flyger fram är obeskrivlig!!! Avlutade dagen med ännu en god middag signerad "pappa" och sen somnade jag i soffan! : ) Jobbigt att vara på landet och få i sig massa frisk luft!
Idag hade jag inte alls så mycket träningvärk som jag var rädd för. Lite ont i rumpan bara. Mamma och Dharma följde mig till bussen och nu e jag hemma igen. Så skönt de e att få komma hem!! Men jag har redan hunnit prata med mamma på telefon två gånger sen jag kom hem. Hann vist bli lite mammig under helgen! : ) Nä då, först kom jag på en sak som jag var tvungen att berätta för henne och sen ringde hon om en sak hon hade läst i tidningen. Vi brukar bara höras någon gång i veckan men i helgen har jag liksom vant mig vid att alltid ha någon att prata med fort jag kommer på något.
Imorgon blir de tvättstugan för hela slanten, onsdag hoppas jag hinna träffa Ludde och torsdag blir de nog en fika med Moa och Johanna. Sen e jag tillbaka på jobbet!!

Puss&Kram


Längtar hem!!

Sitter här hemma hos mina föräldrar i Funbo. Har bara vart här i en och en halv dag men börjar ändå längta hem. Konstigt de där egentligen!! Har inget som väntar på mig hemma men ändå så ska de bli skönt att åka hem imorgon! Skriver mer i morgon!!

Puss&Kram

RSS 2.0