Trolltyg i tomteskogen

Har ni ca 45-50 minuter till över kolla in "Trolltyg i tomteskogen" här nedanför, eller så tar ni en del i taget!! Hur som helst så måste den ses!!!! :D

Puss&Kram


Trolltyg i tomteskogen Del 5


Trolltyg i tomteskogen Del 4


Trolltyg i tomteskogen Del 3


Trolltyg i tomteskogen Del 2


Trolltyg i tomteskogen Del 1


Klassåterträffen

I lördags var de dags för vår klassåtertäff. 10 år sedan vi gick ut 9:an. Tyvärr var de bara ca 1/3 av alla som kom men de var roligt ändå. De flesta var jätte trevliga att prata med, trevligare än vad jag minns dom!! :) (Med ett undantag och jag hade inte förväntat mig något annat av den personen iaf.) Men de kändes riktigt skönt att veta hur mycket jag har förändrats som person sedan högstadiet. Vet inte om andra märkte de men jag gjorde de!! :D
De blev lite bilder under kvällen oxå!!

   

Johannornas obligatoriska busskort, Johanna och Tess, de lilla drickat vi betalade själva!!

  

Tess, mina två partybrudan och jag klämde in mig på sista kortet med dom!!
  

Tom Johanna Carina och Jocke, Frans Tess och Alex, Toalettkort med tjejerna

  

Tom & Frasse, Carina Jocke Robert och Anna, Peter & David

  

Tom Robert och Magnus, Putte & Erik, Inger Tommy och Palle

De blev en lyckad kväll!!!

Puss&Kram

Love it



Puss&Kram

Vill inte vänta

Igår var jag ledig men var ändå tvungen att gå upp vid 7 tiden eftersom dom skulle komma och kolla ventilationen mellan kl 8-16 så jag kunde inte ligga i sängen när dom kom. Mötte upp my darling Åsa utanför IKEA och så strosade vi runt där. Hittade en soffa som ev kan vara något. Väntar på att ja ska få tillbaka skatte pengarna för då ska de köpas tv och soffa. Sen har jag även kollat ut ett soffbord och en bokhylla jag vill ha. Vill inte vänta mer, vill ha allt nu!! :)
Nä nu ska jag snart ner på stan för fika med Johanna och Moa. Och ikväll får jag nog fin besök av Jessi för de e schlager semifinal, måste ses!!!

Puss&Kram

En bra låt


Puss&Kram

Haha, va bara tvungen :D



Puss&Kram

Så va helgen över!!

Men har hunnit med en del iaf. I fredags efter jobbet mötte jag upp Johanna och Helena och så gick vi och satte oss nere vid vattnet i statsparken. Drack lite gott innan vi gick på after work på Flustret. Vi höll igång ganska bra fram till tolv då vi kom av oss så vi åkte hem istället.
I lördags var jag barnvakt åt min lillprins igen. Vet att jag kanske e lite tjatig men han måste vara världens sötaste!! :) Vi hade en jätte mysig dag tillsammans.

   

Sen skyndade jag iväg hem till Jessica och drack lite vin med henne och Marlene. Trevligt, trevligt!! :D Blev en liten sväng nere på stan sen oxå!!! Idag har jag gjort så lite som möjligt. Men de gör inget för jag e ledig i veckan så jag kan städa då istället!!
Men nu e de redan söndags kväll så imorgon e de dags för jobb igen. Veckorna bara rusar förbi!!

Puss&Kram

Valborg

Måste ju skriva om sista april oxå. Den började med att Johanna kom hem till mig vid halv elva tiden. Vi fixade pastasallad och första groggen blandades!! Sen for vi ner på stan till ett. Dags för picknick i statsparken där vi slog oss ner hos Johannas jobbakompisar och Helena möte upp oss där. Drack lite mer god grogg och åt smarrig sallad! Kl 15 var vi inne på Flurran för att lyssna på ett live band som spelade där. Riktigt drag och vi hittade lite trevliga personer att dansa med!! Som Benjamin skulle säga "kanon kul" och "fyra av fem toast" :D Vidare hem till Helena och Roger för lite grillning, gott men tusan så trött man blev! Försökte komma igång igen så in till stan vid elva (tolv timmar efter att jag startat dagen) men efter 45 minuter i kö in till Flustret kände jag att de var dags att åka hem. Så hemma igen tog jag en värktablett och gick och la mig. Vaknade någolunda pigg!! :)

   
Vår super goda pastasallad, Johanna och Helena

                     
      Johanna och Helena e på topp! Daniel, Johanna och Kalle.

                     
Hemma hos Helena och Roger. Och jag fastnade inte på ett enda kort den här gången!! :D

Puss&Kram

RSS 2.0