Så här kan Johannaorna roa sig en fredags kväll!!!


Tisdag

Idag var de ännu en sån där rolig 11 timmars dag på jobbet. Den gick förvånansvärt fort med tanke på att jag och Linda var ensamma nästan hela dagen. Däremot syns de på stegräknaren att de blev mycket kassatid, inte så mycket steg som de brukar vara alltså efter en sån här hel dag. 20416 steg

Frukost: En hårdbröd macka och en banan
Lunch: Pasta och skinksås
Mellanmål: En nektarin och ett äpple
Middag: Pasta och skinksås

Puss&Kram

Helgen

La ner de där med steg och äta nyttigt i helgen! Så de blev både pizza, donken och alkohol!!!

Jobbade hela helgen så de brukar betyda att den blir lugn men i lördags var de American car show här i stan och vi hade plats i Rogers föräldrars bil.



Medans Helena var på toa träffade jag och Johanna på ett gäng som var ute på svensexa. Dom ville byta bort en mjuk fotboll, så mot ett halvt paket tuggummin var den vår. Och vad för roligt kan man göra med den då frågar ni er då. Jodå Johannorna med humornivån på topp stoppade den innanför tröjan och låtsades vara gravida resten av kvällen.

   

Johanna väntade en Margot och min skulle heta Egon plus en hel radda av mellannamn som Roger hade bestämt. Även Helena ville veta hur hon skulle se ut gravid :) mycket söt måste jag säga

Va rätt roligt att se andras reaktioner när man kom med magen i vädret! Speciellt när man hade en grogg i ena handen :D De flesta fattade att de inte var på riktigt men sen fanns de andra som gratulerade mig när de såg magen!!!

Idag har jag vart ledig så de blev tvättstugan. Sprang i trapporna istället för att ta hissen för att försöka få ihop lite steg men så pratade jag med Johanna och hon ligger hemma sjuk så stackarn får ju då inte många steg. Så jag la ner de idag och åt några dumle jag hade hemma. Måndag = 0 steg!!!! Kommer igen i morgon, jobbar 11 timmar då!!!

Puss&Kram

Dag 4

Ännu en lång dag på jobbet!!! 11 timmar

Mat:
7.45 Två rostade mackor med prickekorv och glas mammas svartvinbärs juice
9.30 En kopp kaffe med mjölk
13.00 Pasta på Rififi och vatten
16.00 En halv mugg blåbärssoppa
20.00 Markaroner med smacksatt creme fraiche, skinka och röd lök.


Åkte buss hem för jag hade shoppat massa tallrikar på jobbet så de var lite för tungt att gå hem med! Men jag fick ändå ihop en hel del steg, närmare bestämt 21395 stycken.

Men nu e de dags att lägga sig i sängen och sova några timmar, jobbar ju hela helgen och min röst e fortfarnade inte tillbaka till 100% så jag behöver nog all vila jag kan få!!! God natt på er alla!!!

Puss&Kram

Dag 3

Idag var jag ledig och hade tänkt komma ur sängen vid 9 tiden för att gå ut på en tidig långpromenad men de blev inte riktigt som planerat! Vaknade vid 10.30 istället men promenad blev de, måste ju få ihop lite steg!

10.30 Macka med kaviar och kokt ägg och ett glas juice
15.00 Lasange och vatten
19.30 Bakad potatis med röra gjord på lätt turkisk youghurt, röd lök och rökt skinka, till de vatten


Fick ihop 9642 ynka steg men bättre än inget!!!

Puss&Kram

Dag 2

7.45 En banan
13.00 McFeast (jag vet, har ingen karaktär när jag e med Johanna)
20.00 En bakad potatis med keso och avocado röra
Ska bli bättre på att äta frukost och försöka äta mer regelbundet. Jag lovar!!!

Och i dag blev de 24039 steg, men då har jag oxå jobbat 11 timmar!!! Men eftersom jag syndade och åt på donken så måste jag dra av 12000 steg :( så istället blir de bara 12039 steg

Imorgon e jag ledig, ska försöka komma ut på en lång promenad så Johanna inte går om mig!!! :P

Puss&Kram

Dag 1

Idag e första dagen på min och Johannas tävling. Vi (och några fler) kommer tävla om vem som går flest steg per vecka. Så nu har stegräknaren kommit på plats och kommer där stanna. Har gått upp alldeles för mycket i vikt under sommaren plus alla de extra kilona jag redan hade men nu ska de bort!!!!! Så vad e bästa sättet, jo att tävla med inte bara sig själv utan andra!

Mat intaget idag:
 
glömde vist frukosten :o

ca 14.00 Två rostade mackor med skinka och vatten

17.30 Cupido sallad och vatten


Antal steg blev bara 8973, var ledig idag och har inte gjort så mycket förutom bloggat, gick ner på stan i regnet men sen tog jag bussen hem.

Puss&Kram

Bullitt-båten

Lite bilder från vår tur på Fyrisån.

   
   
   
     

De blev det perfekta slutet på semestern!!!

Puss&Kram

The Road Trip

Den blev väl kanske inte riktigt som vi hade planerat men de va längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde på vår resa!!! Lägger upp bilderna vi tog och om man vill läsa lite mer kan man gå in på Johannas blogg och kolla http://knasfibbla.blogg.se

   

Thilly och Tingeling med de små resväskorna!!! :D

   

Vi tyckte att de skulle vara kul att ta kort på alla skyltar när vi kom till en ny stad, men de var inte lika kul när de knappt syntes vad vi tagit kort på

   

Detta är Erik, herrn vi sov hos i Örebro. Han blev lite rund under fötterna! ;)

   

Vi tyckte de var jätte kul att åka på broar och i tunnlar, jaja jag vet vi e störda!!!

   

Va tvungna att ta kort på elden, ett regnigt Göteborg och några kor

   

Sista stoppet blev i Upplands väsby hos Johan som bjöd på en kalas god frukost :D

Nästa år blir de lite bättre planering men vi hade iaf kul, de e huvudsaken!!!!

Puss&Kram

Obligatoriska Borås veckan!!!

Har ju släkten ner i Borås så varje sommar åker vi ner en vecka och träffar alla. Synd att de inte e mer än en vecka men då får man istället hinna göra så mycket som möjligt på denna korta tid.

   

Solbacken heter mormor och morfars sommarställe som ligger i Tämta några mil utanför Borås. De röda huset är stugan som dom har haft i över 30 år nu, och den grå e lillstugan där mamma och pappa bor i när vi är där. Jag och Emma tar husvagnen vi.

   

De blir mycket promenader i skogen med Dharma (föräldrarnas hund) när vi är där. Jag blir en riktig naturmänniska! :D

   
   
   

Man fick iaf motion!!!

   
   
   

Sen ska de ju alltid fikas varje dag och drickas gott på kvällarna så de va kanske tur att man fick så mycket motion som man fick!!!

   

Sista kvällen samlades vi alla hemma hos min moster. Morbror Stefan med Anette och mina kusiner Evelina och Alexander. Min moster Camilla med Jerry och mina kusinerna Matilda, Hampus, Amanda och Johan. Mormor och morfar. Och så mamma, pappa, Emma och jag. De enda som saknades var Jocke med familj.

   
   
   

Så nu dröjer de ett helt år innan vi alla träffas igen! Kram på er allla!!!!

Puss&Kram

Denna gick varm i bilen!!!



Puss&Kram

Road tripen har börjat...

...en dag senare än planerat men men så kan de bli!!! :D Var ju tvungen att ta en kväll på Bullitt först eftersom jag har vart från Uppsala en vecka. Har var hos släkten i Borås (bilder och annat kommer sen).
Men nu e jag och Johanna iaf i Örebro, första anhalten!!! Fasiken vad skönt de e med bil och speciellt gillar jag att köra volvo, en biltyp jag kan utan och innan. Och farthållaren e min bästa vän nu mera :D
Vi var lite oroliga att vi inte skulle kunna hitta på saker att göra ända till fredag men vi kan nog bara åka runt och lyssna på flum-musik. Ja jag vet, vi är inte riktigt som andra!!! :D Vi tar bilder på allt under vår resas gång så håll ut de kommer. 
Nä nu ska de nog drickas lite fixa sig och sen ska vi göra Örebro ikväll, spännande! ;)
Imorgon bär de av till Göteborg och på måndag blir de Liseberg. Ska tvinga med Johanna i alla karuseller!!!

Puss&Kram

RSS 2.0