Helgen

La ner de där med steg och äta nyttigt i helgen! Så de blev både pizza, donken och alkohol!!!

Jobbade hela helgen så de brukar betyda att den blir lugn men i lördags var de American car show här i stan och vi hade plats i Rogers föräldrars bil.



Medans Helena var på toa träffade jag och Johanna på ett gäng som var ute på svensexa. Dom ville byta bort en mjuk fotboll, så mot ett halvt paket tuggummin var den vår. Och vad för roligt kan man göra med den då frågar ni er då. Jodå Johannorna med humornivån på topp stoppade den innanför tröjan och låtsades vara gravida resten av kvällen.

   

Johanna väntade en Margot och min skulle heta Egon plus en hel radda av mellannamn som Roger hade bestämt. Även Helena ville veta hur hon skulle se ut gravid :) mycket söt måste jag säga

Va rätt roligt att se andras reaktioner när man kom med magen i vädret! Speciellt när man hade en grogg i ena handen :D De flesta fattade att de inte var på riktigt men sen fanns de andra som gratulerade mig när de såg magen!!!

Idag har jag vart ledig så de blev tvättstugan. Sprang i trapporna istället för att ta hissen för att försöka få ihop lite steg men så pratade jag med Johanna och hon ligger hemma sjuk så stackarn får ju då inte många steg. Så jag la ner de idag och åt några dumle jag hade hemma. Måndag = 0 steg!!!! Kommer igen i morgon, jobbar 11 timmar då!!!

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Anna

Ni e ju inte kloka... ;)

2009-08-24 @ 19:49:44
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Nä kloka har vi aldrig varit :P

2009-08-24 @ 21:05:38
URL: http://knasfibbla.blogg.se/
Postat av: Johanna

Creme Melaaange

2009-08-28 @ 19:52:34
URL: http://knasfibbla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0