Kolla in grabben!!! : )

   

Torsdag...

... o i morgon e de alltså fredag igen!!! Vart tusan tar dagarna vägen?

Igår var jag och Emma upp till broder vår och så han äntligen fick sin present. Ett presentkort på ticnet!! Gick dit vid två och var inte hemma för än vid tio tiden!! Hoppsan, de blev vist åtta timmar, men va tusan man kan ju inte slita sig från de lilla underverket!! Och då snackar jag inte om min bror utan om min brorson!! Ca 3 cm och ett halvt kilo har han vuxit!! Och på tisdag blir han en månad!!

Idag.....ja inte har jag gjort många knop inte!! Måste ju få bara vara ledig lite eftersom jag nu kommer jobba fram tills nästa helg!! Åkte med Carro & Henke och handlade nu ikväll på Willy´s. Kanon att få följa med så jag kan handla lite mer när man fick åka bil ända fram till dörren. Och då menar jag verkligen ända fram till dörren, hade väl knappt en och halv meter till godo innan han hade backat in i huset!!! : ) Annars blir de mest att jag går till Ica och då orkar jag inte bära så mycket i taget, men nu har jag bunkrat upp ordentligt!!

Jaha så nu vet ni hur otroligt intressanta mina dagar kan se ut!! : ) Men vadå jag skriver nog detta mer för min egen skull än någon annan!!

Puss&Kram

Haft total blogg torka!!!

Har verkligen inte haft någon lust att skriva senaste tiden och ändå har det hänt en del!! Förra tisdagen träffade jag Ludde för andra gången (nu tre veckor gammal) och satt med honom i famnen och njöt hela tiden!! : ) Samtidigt på jobbet så var hela Åhléns huset utrymt eftersom det var bombhot mot en bank i närheten!! Kl 15 åkte jag in och jobbade fast de var min lediga dag!! Sen jobb,jobb,jobb,fredag hämtade jag ut min nya mobil och sen var det helg och jag var hel ledig! Så skönt!! På lördag åkte jag , mamma och syrran till Stockholm för att titta på musikalen Footloose!!! SÅ BRA!!!!!! Fick de när jag fyllde år!!! Och de som känner mig vet att jag älskar musikaler!! Om jag hade kunnat sjunga något sådär så hade jag inte jobbat som säljare, helt klart!! Men nu var de syrran som fick sång talangen så jag kämpar vidare på Åhléns! Söndag började snöstormen så jag höll mig inom hus förutom en liten snabbis till ICA, måndag fortsatte stormen och jag jobbade. De e nu som jag verkligen kan njuta av att bo i stan!! Tänk när jag bodde hemma och hade två kilometer till bussen som jag var tvungen att ta mig till i ALLA väder. Nu har jag bussen utanför dörren om jag inte går ner på stan!! Vilken lyx de e!!!

Nu e jag ledig i två dagar så imorgon ska jag till bror min och hälsa på! Blev ju aldrig att vi firade hans 30-års dag eftersom hans son bestämde sig för att komma till världen just den dagen!! Så syrran och jag ska dit och ge honom hans present som vi köp tillsammans!! Sen på torsdag ska jag och Carro simma och käka lunch!! Sen ska jag jobba fram till nästa helg eftersom jag nu igen har tagit på mig extra jobb!! E lite för snabb att säga ja när jag blir tillfrågad!! Men jag får väl tänka på pengarna när jag börjar känna mig slut körd!!!

Så, ska försöka att inte dröja lika länge igen innan jag skriver nästa gång!!!

Puss&Kram 

Söndag

När man äntligen har sin första lediga helg på tre veckor så vaknar man på lördagen med halsont och bihålorna helt igen svälda!!! Här har man gått hela hösten och vart mallig över att man har klarat sig från alla förkylningar och så slår den till när man minst anar de!! Så idag har jag legat ner bäddad i soffan och tittat på One Tree Hill - första säsongen!! Ringde pappa så klart eftersom det är hans dag, han hade inte vunnit något på triss lotterna jag gett honom tyvärr!! Sen pratade jag en bra stund med min svägerska och kollade så allt var bra med den lilla familjen!! Ludvig har börjat gå upp i vikt nu sakta men säkert!! Hoppas de får komma hem till nästa helg och att jag har blivit frisk så jag kan få träffa lilla prinsen då! För just nu e jag nog inte välkommen i närheten av honom!! Längtar tills jag får hålla honom för fösta gången!!
Nä nu blir de lite te och sen en tidig kväll för i morgon e de jobb igen!!!

Puss&Kram

Ludvig


Världens underbaraste pojke!!

Och jag är absolut inte partisk!!! ; )
Kommer precis hem ifrån barnsjukhuset där familjen nu bor i minst en vecka framöver! Lilla Ludde sov mesta delen av tiden men kikade upp några gånger och gnydde lite. Så liten men har ändå lite hull, inte alls så smal som man har sett andra förtidigt född vara. Och han har jätte bra värden. Pulsen och hur lugnorna fungerar mäts hela tiden och hans syra halt ligger på mellan 97 och 100% hela tiden och de är otroligt bra!! De e en riktig liten super kille som har kommit till världen! Och jag känner mig som världens stoltast faster!! De e rätt konstigt hur lite de behövs för att man ska smälta!! Han behövde bara titta på mig och ta tag i mitt finger så var jag såld!! Nu hoppas vi bara att allt fortsätter lika bra och att de får komma hem snart!! Vilket litet mirakel!!!

Puss&Kram


Han är här!!!

Nu har grabben kommit och jag har blivit faster!!! Känns helt overkligt!!

Puss&Kram

RSS 2.0