Någon har fest i huset....

och det är inte jag!!! Men jag hör tydligt basen som dunkar! E lite sugen att festa jag med men de blir hemma ikväll. Imorgon vill Johanna ha med mig ut, men plånboken är tom!!!!! Eko!!! Först ska det jobbas till kl 17.10, men de e lugnt för de e ju röd dag så ob!!!

Igår när jag gick på stan kändes de precis som om de skulle vara juletider och idag när det snöade kom samma känsla över mig igen. Skulle vara så mysigt om de var så, ser fram emot att få pynta granen och hela lgh. Blev inget förra året för då stod de flyttlådor överallt!! E bara rädd för att jag kommer vara trött på alla julsaker innan de e dags eftersom vi har fullt av de på jobbet redan men hoppas de blir annorlunda när jag får plocka fram allt här hemma!!

Ikväll vill jag ge en var sin bamse kram till min bror och svägerska!!!

Puss&Kram

Hej hopp!!!

Idag har jag vart och simmat och solat!! Så skönt mör man känner sig i hela kroppen efteråt!! Och förhoppningsvis fick jag lite färg också. Ska se till att komma iväg regelbundet och simma. Himla bra för ryggen som tar mycket styk på jobbet då jag ofta lyfter fel!! Sen gör de ju inget om man får en fin brun färg nu när man håller på att bli så vit att man blir bländad när man kollar sig själv i spegeln!!!

Sen har jag fixar present till bror min som fyller 30 på söndag! Kan säga att de var inte lätt att komma på vad man skulle ge, men jag och systeryster gick ihop så jag tror de blir bra de här. Hon var här en stund i går kväll, jag klippte henne och sen var de trevligt att inte äta ensam för en gångs skull. Så nu ska jag nog värma lite tacogratäng som blev kvar igår.  

Imorgon e de fredag IGEN!!!! Var ju alldeles nyss helg! Men den här helgen jobbar jag bara lördag!!! Nice!!

Puss&Kram

Lönings fredag....

....men inte för mig!!! Nä då, för jobbar man inom handels så dröjer de ca en halv månad till innan de blir påfyllning på kontot! Och då e de väl dags att börja köpa julklappar, något som bara blir svårare och svårare för varje år!! Å inte nog med de så har man två födelsedags presenter som ska köpas innan. Hjälp!!

Var på Uppsala färg idag (igen) och köpte lite fler grejer till de korten jag ska göra. De hade 25% så jag var ju bara tvungen att shoppa!! : ) Nu ska jag bara försöka få lite tid och sätta mig ner och börja skapa! Har vart svårt just nu för jag jobbar hela tiden! Får skylla mig själv för jag har tagit på mig extra så jag är inne i en två veckors period utan ledigt just nu men plånboken kommer blir glad!!!

Fredag kväll och jag har inga planer för denna helg. Så underbart skönt!! Har vart ute de senaste tre-fyra helgerna och de e bara att erkänna att jag börjar bli för gammal för att ränna ute varje helg! Så i kväll blir ska jag äta gott (lax) titta på någon bra film och bara vara!!!

Puss&Kram

Skymningen kommer tidigt

Idag slutade jag kl 17 och när jag gick hem skymde de. Snart kommer de vara mörkt både när man börjar och slutar! Suck! Trottoaren var full med löv som jag vadade i och det kändes nästan som när man var liten och samlade ihop alla löven i en hög och sen slängde sig i, Måste nog erkänna att lite mysigt är det ändå med hösten, Så länge de inte regnar!!
I morgon e min lediga dag men jag ska in till jobbet vid tre tiden och så ska vi bygga upp julen. Allt jul pynt, granar, adventstjärnor, ljusstakar och allt annat som har med julen att göra ska upp i morgon kväll. Ska bli riktigt kul då ett helt gäng från alla avdelningar ska hjälpa till och så blir de pepparkakor, glögg och must! Får se till att hitta en jul cd också att spela! Ska de vara, ska de vara ordentligt!!!

Puss&Kram

Dagen innan fredag

Vart tusan tog veckan vägen? De e ju redan torsdag igen!!! Men lite har jag faktiskt hunnit med!
I måndags jobba jag till stängning.
Tisdags träffa jag Carro på stan så gick vi och åt på Unico, sen blev de bio Rallybrudar. Den var faktiskt helt ok. Rolig och må bra-tjej film!
Igår tog Linda med mig och Vonka på en kurs på Collection för att lära oss göra fina kort! Och jäklar vad kul de var!! Och de blev riktigt bra faktiskt. E lite stolt över mig själv för jag trodde inte alls de skulle bli så fina. Så nu kommer alla som jag känner få egen gjorda kort från mig vid alla födelsedagar!! : ) Kommer bli stamkund på Collection nu för jag vill ha allt!!! Tack Linda för att du frågade om jag ville med!!!
Idag torsdag händer de inget alls. Ska försöka komma i säng i god tid bara!
Men i morgon då kommer min älskling Jessica till stan. Så i morgon kväll ska vi ses och kanske ta en liten utgång. Jag som hade tänkt att ta de lugnt denna helg, men nej! Jobbar hela helgen så de blir väl inte värsta röjet men kul kan man ha ändå!!
Vecka 42 snart avklarad, 10 veckor kvar på 2008!

Puss&Kram

Helgen!!

Vart ska jag börja!?
Fredag var min födelsedag och den skulle ju firas!!! Och de gjorde Anna, Johanna, Helena och Carro. Förfest hemma hos mig. Botten upp! Sen blev de Flustret. Var kanske 10 personer där när vi kom. Anna min älskling bjöd på drickat så vi hade kul i alla fall. Sen träffade jag en riktigt trevlig och söt kille. Återkommer med mer info om jag har tur så håll tummarna! Tusen tack tjejer!!!








Sen kom lördagen!! Gick upp kl 9 efter 4,5 timmer sömn. Kunde inte sova längre av någon anledning. Städade undan från kvällen innan och sen var soffan min bästa vän fram till kl 15 då de var dags att börja göra sig i ordning. Vid fyra tiden kom Veronica. Vi fick i oss var sitt glas vin innan vi drog ner till jobbet och årets personalfest. Först var de middag med mer vin, sen började musiken och dansen men ännu lite mer vin. Måste bara säga att vilka stört sköna arbetskompisar man har!!! Speciellt min tjejer på hem avdelningen!! Vid tio tiden gav vi oss i väg till Musikens hus och Humor kväll men Özz, Måns Möller, Björn Gustafsson och Zoran. Så jäkla bra de var!!!!! Jag veronica och Taina gick sen till Flustret. Mer folk men inte samma party humör som fredagen så de blev väl sisådär! Men om man sammarfattar kvällen så var de kanon!

Söndag. Vaknar kl 11, ner på stan och köper present till farbror som fyller i morgon men som ska få paketet när han kommer hit och grattar mig. Hemma till 12.55, börja vispa grädde till tårtan. Kl 13 ringer de på dörren. Vem? Jo där står farmor, farfar och farbror. De skulle ju inte komma fören senare!!!! Jaja de fick vänta medans jag gjorde klart tårtan men sen var de fika. Kl 15 bytte jag gamla gäster mot nya då mamma,pappa,syrran,brorsan och svägerskan kom. Ännu mer härliga presenter till mig och mer fika och tårta. Vill inte se en tårta på bra länge nu för den står mig upp i halsen!!

Vilken helg de blev. Sova får jag göra någon annan gång!!

Puss&Kram

Helt underbar!!!!



Tänk min syster sjöng den här på min brors bröllop!! Så otroligt vackert!!!

Duktig i dag!!!

Känner mig lite duktig i dag faktiskt. Först gick jag till Rusta och Lindex. Hittade en jätte fin tunika där som jag nog ska ha på personalfesten på lördag. Sen gick jag hem med den påsen. Fortsatte sen åt andra hållet bort till Gränby. Letar efter ett par nya jeans men det finns inga. Hopplöst!! Och så gick jag hem igen. Men de blev nog några kilometer i dag i alla fall!! Har precis kommit upp ur ett långt och härligt bad. Är det ingen som kan tillverka ett badkar som är mjukt och faktiskt skönt att ligga i plus tillräkligt långt så man slipper ligga med böjda ben!! Men men de var avslappnande i alla fall. I morgon e de jobb igen men på fredag är det min dag och då ska jag firas. : )  Förhoppningsvis blir det förfest här hos mig med Anna, Johanna, Helena och Carro (det e de jag vet nu kommer) sen party och dans på flurran. Ser verkligen fram emot de!!! Men än så länge e det bara måndag.

Puss&Kram

Lugn lördag

Först var det tänkt att det skulle bli utgång i kväll men ändrade planer så jag sparar mig till nästa helg i stället då de blir både fredag och lördag!! Fredag måste de ju partas för då fyller jag 25 och på lördagen e de personalfest. Söndagen blir det tårta för släkten och massa presenter till mig förhoppningsvis!! Men i kväll har jag haft en date med soffan och tv-dosan. Riktigt skönt att inte göra något alls ibland faktiskt. Bara kolla på tv, lyssnat på gamla klassiker på YouTube och så fick chillorna komma ut och springa lite. Nu ska jag nog krypa ner i min säng som jag har bäddat rent. Finns det något mysigare än att krypa ner i en ny bäddad säng! Så god natt på er allihop och sov så sött!!

Puss&Kram


Höst

Vilken tur att jag inte behöver vara ute i detta väder för regnet slår ordentligt på fönstrena!! Har inget emot hösten, den kan vara jätte mysig och härlig men REGN!!! De e grått, man blir lite deppig och väldigt blöt!! Hoppas de e bättre i morgon för jag hade tänkt gå till gränby och kika om jag kan hitta några jeans och något att ha på mig på personalfesten nästa helg!! Finns inget i garderoben för tillfället som jag trivs i, så hittar jag inget i morgon så får jag väl ta fram symaskinen och designa något eget. I bland e de tur att man har den utbildningen man har!

Nu e jag lite trött i ögat, gick upp kl 6 och de e jag verkligen inte van vid, så jag ska nog lägga mig i soffan och kolla någon film. Råkar jag slumra lite så e de helt okej!!

Puss&Kram

RSS 2.0