Lönings fredag....

....men inte för mig!!! Nä då, för jobbar man inom handels så dröjer de ca en halv månad till innan de blir påfyllning på kontot! Och då e de väl dags att börja köpa julklappar, något som bara blir svårare och svårare för varje år!! Å inte nog med de så har man två födelsedags presenter som ska köpas innan. Hjälp!!

Var på Uppsala färg idag (igen) och köpte lite fler grejer till de korten jag ska göra. De hade 25% så jag var ju bara tvungen att shoppa!! : ) Nu ska jag bara försöka få lite tid och sätta mig ner och börja skapa! Har vart svårt just nu för jag jobbar hela tiden! Får skylla mig själv för jag har tagit på mig extra så jag är inne i en två veckors period utan ledigt just nu men plånboken kommer blir glad!!!

Fredag kväll och jag har inga planer för denna helg. Så underbart skönt!! Har vart ute de senaste tre-fyra helgerna och de e bara att erkänna att jag börjar bli för gammal för att ränna ute varje helg! Så i kväll blir ska jag äta gott (lax) titta på någon bra film och bara vara!!!

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi har inte heller planerat in ngt i helgen. Träna imorrn bara! Tack för dina vänliga ord på min blogg :) Kramar

2008-10-24 @ 20:19:03
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Anna

Förresten, jag har löningsmåndag. Får lön den 27:de.

2008-10-26 @ 09:47:32
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Nja den dög väl att titta på. inte superbra tycker jag. ryktet om jonte var väl typ att han strulade runt förut med allt o alla. nu har jag nog blivit av med honom i alal fall. du kan ju läsa i hemliga bloggen sen om min kaosiga helg...

2008-10-26 @ 18:13:35
URL: http://knasfibbla.blogg.se/
Postat av: Johanna

haha skaffade nummer åt dig igår förresten. men han var ju för ung men skitsöt

2008-10-26 @ 18:41:49
URL: http://knasfibbla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0