Tre lediga dagar

Så skönt att vara ledig och ännu bättre när jag fick tre dagar i rad!! Men sen jobbar jag ju 1maj och hela helgen!!
Så i går var jag barnvakt på lillprinsen. Vi åkte oxå ut en sväng till deras nya hus i Björklinge på eftermiddagen så Andrea hann måla lite och hennes pappa var där och fixade fönsterna. Jag och Ludde tog de mest lugnt, jag i solen och han i skuggan.

   

Ludde tycker faster e lite jobbig som ska ta massa kort!!

   

Idag har de blivit tvättstugan och om en timme ska jag ta den obligatoriska fikan med Johanna!! :) Himla synd att Moa inte e frisk och kan följa med!! Efter den ska det inhandlas inför morgondagen, uppsalas största dag, Sista april!!

På återseende!

Puss&Kram

De blev tre kvällar på rad!!!

De började i torsdags med tjej-kväll på jobbet med vin. Vi gick igenom lite skönhetsprodukter och smink. Jätte kul och intressant och vinet var gått!! :) Efter inte ha ätit något sen lunch och sen drick vin ur en stor tekopp så kände jag absolut av de!!
Sen i fredags slutade jag tidigt, redan vid kl 15!! Så då träffade jag min Jessica som äntligen e tillbaka i Uppsala. Gick på stan och hon köpte himla fina skor. Vi har mycket att ta igen stumpan!!! Sen ringde Helena och föreslog after work och jag kan ju erkänna att jag inte var så svår övertalad!! Så de tre muskitörerna gick till Flurran och drack några aquq tini. Vid 11-tiden bestämde vi oss för att åka hem eftersom vi skulle ut dagen efter oxå så tyckte de va bäst att ta de lite lugnt!!
Så blev de lördags kväll och de tre muskitörerna samlades hemma hos mig för en snabb förfest. Sen bar de iväg, liten sväng upp på Bullitt men sen hamnade vi som vanligt på Flustret. Var så mycket folk, för mycket folk. Alldeles för trångt överallt, speciellt på dansgolvet.

En bild kan ju säga mer än tusen ord så jag lägger in några från gårdagen!! Mycket nöje!!

   

Naglar skulle målas och Johanna fixar telefon nummer!! :)

   

Groggarna var väl kanske inte de godaste igår!! Johanna visar upp sin blåa tånagel!! Och håret ska som alltid plattas!

   

Två av tre snyggingar!! Och så hittade vi Malin på Flurran!! :)

   

Och så Johannorna som alltid måste fula sig när en kamera e i närheten!! Ber om ursäkt för de!! :D
Grabbarna på korten bjöd på dricka så jag tyckte dom kunde få va me!!

   



Puss&Kram

De kommer

Orkar inte skriva idag men imorgon ska jag uppdatera vad som har hänt de sista dagarna!! Håll ut kära läsare!! :)

Ullared

Efter en resa fram och tillbaka till Halland på knappt 24 timmar, närmare bestämt till Ullared och GeKås (som butiken heter) och jag kom hemma med en hel del nytt. Blev lite smått och gott som balsam, tandkräm, fönsterputs, fryspåsar m.m. sånt som e billigt och man kan ha ett litet lager på men mest nöjd e jag med de nya kläderna! :)


              
           

+ lite strumpor och underkläder. 

Om ca tre månader är jag nog där igen! :D Åker ju ner till släkten i Borås i juli någon gång och då brukar vi alltid åka till Ullared, ta ju bara dryga timmen dit så man kan ju inte låta bli!!!

Puss&Kram

Shoppa

Idag lånade jag pappas bil. Va lite nervös innan för jag har inte kört sen i höstas någon gång men det var inga problem alls, älskar att köra bil :). Hämtade upp Carro så åkte vi till Gränby, har inte vart där sen i november så de såg lite annorlunda ut nu. Köpte några vanliga t-shirts och sen åt vi lite lunch. Sen åkte vi till Rusta och jag köpte 4 stolar till balkongen min. Blommor och jord blev de sen på Plantagen. Kommer bli så fint när jag e klar :) Ska bara hitta några bra väggar som jag kan ha som vindskydd eftersom de blåster så mycket här!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till tjugo i ett för då sätter jag mig på bussen ner till Ullared!! Så imorgon blir de shoppa för hela slanten!!!

Puss&Kram

Gillar denna!!



Puss&Kram

Påskhelgen

I fredags var jag och tjejerna ute, vi och tre till!! Anade att de kunde vara lite folk ute men vi chansade och gick till Flustret. Först avrådde vakterna oss att gå in, sen behövde man inte ens betala inträde och sist så hade tjejerna så lite att göra i garderoben att de bara stod och hängde. Kommer in och jag har nog aldig sett stället så dött!!! Vi stannar inte länge utan går vidare till Bullitt. Vilken lättnad när vi ser att där är de nästan lika mycket folk som vanligt!!!

Lördagen börjar med att klockan ringer 9.00 efter ca 4 timmars sömn! På med kläderna och iväg till Jocke och Andrea för att sitta barnvakt åt Ludde. Dom har ju köpt hus i Björklinge och nu håller de på att riva ut allt för att kunna renovera. Så jag och lill-prinsen roar oss själva hela dagen och sen blev de påskmiddag hemma hos mamma och pappa. Gott!!

Idag ringde klockan redan kl 8.30. Jag och syrran åkte med ut till huset och var barnvakter där. Ludde måste nog vara världens lättaste 5 månaders att ha att göra med!! Och de ju lika bra men passar på för han växer så fort och kommer nog tyvärr inte träffa honom lika mycket när de har flyttat ut dit!!!

Har äntligen fått min nya dator, så nu slipper jag den gamla som helt plötsligt kunde stänga av sig!! Tack Jocke!!

Imorgon e de dags för jobb igen, men e ledig onsdag och torsdag igen! :)

Puss&Kram

Vart ledig idag!!

Har ju jobbat hela helgen så idag fick jag vara ledig. Tänkte att nu ska jag verkligen sova ut men tror ni inte att jag vaknade vid 8 tiden och kunde inte somna om. Så imorgon när klockan ringer vid 7 så kan jag lova att jag kommer vara helt död bara för att jag måste upp. Livet e hårt!!
Annars har jag mest tagit de lugnt. Städade undan vintern idag. Alla vinterskor, stövlar och jackor åkte ner i förrådet. Så nu ser jag fram emot nästa fredag då jag och mamma åker till Ullared och shoppar!! : ) Då ska vår och sommar garderoben inhandlas!! Ja man kan ju iaf hoppas att man hittar något man vill ha. 
Sen tog jag en timmes promenad i det härliga vädret och avslutade de hela med att sola en stund på balkongen medans jag lyssnade på Nationalteatern. Gamla klassiker jag ofta tar fram så här på våren och lyssnar på. Nästa vecka ska jag köpa stolar till balkongen istället för de bänkarna jag har nu som man inte sitter speciellt bekvämt på!! Och så ska det bli lite blommor också. Orkade inte fixa något där ute förra året men i år ska det bli fint! : )

Puss&Kram

Undrar ja

Skulle ha haft stegräknare på idag för de har blivit ganska många steg!! Först gick jag till IKEA och kollade in de nya huset. (De blev jätte bra, inget att klaga på.) Sen gick jag hem igen och skruvade ihop den nya hatt hyllan och skohyllan. En timme senare gick jag ner på stan (de tar ca 30min) och mötte upp Emma. Gick på bio och såg "Dumpa honom". Sen gick jag hem igen. Så idag har jag i stort sett bara gått!!! Måste ju passa på att vara ute i det fina vädret för nu jobbar jag fram till tisdag nästa vecka.

Puss&Kram


1:a april

Då var de reda april då, herrgud vart tar veckorna vägen? Känns nästan som jag inte hänger med!! Men nu är det äntligen vår! Bästa årstiden av dom alla enligt mig för nu har man den hemska vintern bakom sig och den underbara sommaren framför sig.
Igår var jag och fikade med Johanna nere på stan. Vet inte hur de går till men vi kan sitta och prata i timmar, närmare bestämt så blev de 7 timmar igår!! : ) Blev en del snack om vår återträff vi ska har i maj för alla oss som gick ut 9:an i Almunge 1999. Tänk att de redan har gått 10 år, som sagt tiden bara försvinner. Sen har jag haft ganska mycket att tänka på den sista tiden och ingen förstår hur jag känner som Johanna gör. (Trodde inte man kunde hinna börja känna på så kort tid!!) Hon förstår mig även när jag inte riktigt kan sätta ord på de!! Så de blev en kanon dag igår!!!
Idag ska jag och Carro ta en promenad i detta härliga vår väder till IKEA som öppnar nytt.. Ska äta lite lunch där och kolla in de nya huset. Sen ska jag träffa systeryster och så ska vi gå på bio. Mysigt att få umgås med Emma ibland!! 

Inga aprilskämt än, men de dyker säker upp!! 

Puss&Kram

RSS 2.0