Tusen tack!!

Tack Johanna för de du har gjort med min blogg!!

Kan bli lite knepigt när ens kompisar har samma namn som en själv, men det är allstå inte mig själv jag tackar!!! ; )

Puss&Kram

Uppdatering

Har haft en veckas bloggtorka igen så en liten sammanfattning om vad som har hänt mig i mitt otroligt intressanta liv!!! ; )

Torsdags spenderades hemma hos min svägerska och min älskade brorson. Han har blivit så stor!!! För första gången var jag barnvakt åt honom, om så bara i knappt en timme så kändes det ändå lite speciellt, att de litar på mig att vara ensam med deras 2,5 månaders bebis!! Men de gick så klart bara bra, han hann bli hungrig men de funkar ju kanon eftersom han äter ersättnng ur flaska så hans mamma behöver inte närvara!! Så de var en riktigt bra torsdag!!
Fredag var jobb från 8.30 till 19.10, hem, titta lite tv och sen sova.
Lördag var jobb, 11-17.10 sen på kvällen åkte jag hem till en kollega och det blev lite förfest innan vi åkte ner på stan. Lite roligt är att jag verkligen kan säga att ålderna inte har någon betydelse i vissa lägen, jag var ju minstingen denna kväll med mina ynka 25 år, sen kom Karin på 32 och äldst i skaran var Taina med 46, men jag ( och jag tror att de andra håller med) hade jätte kul (vinet kan ha hjälpt till)!!!! Tyvärr var min jakt lycka inte lika god denna kväll! : ( Trodde det till en början då jag träffade en mycket trevlig (och snygg) kille, men efter halv kvällen berättade hans kompis att "min" kille skulle ha barn med sin sambo nu till helgen. Vad i helvete!! Vad e de för jävla idiot som e ute på krogen och flirtar med andra tjejer medans sambon sitter hemma höggravid!!!!! Så jag får väl hoppas på bättre lycka nästa gång!!
Söndag var soffdag.
Måndag var soffdag nummer 2 plus lite rensning i skåpen.
Tisdag, tillbaka på jobbet med för mycket som skulle göras och för lite tid!!
Onsdag, som ovan!!!!

Fortsättning följer........

Puss&Kram

Alltid sån otur

Här skulle de ha vart ett foto på mitt nya bord och stolar som jag skulle ha köpt idag,men.....
Som vanligt när jag ska köpa möbler så e de något som går åt skogen. "Tyvärr så har vi inga hemma just nu" är svaret när jag vill köpa mitt fina nya bord och stolar. Dom beställde det så de kommer hem i slutet av nästa vecka, men jag vill ju ha de NU!!!! Svart bord och stolar med grå klädsel, så snyggt kommer de bli. 
Men jag ska nog börja skicka någon annan att köpa möbler åt mig för som sagt så e de alltid något som blir fel! Sist när jag köpte min garderob så upptäckte jag när jag satt i bilen på väg till varoutlämningen att de bara hade slagit in en garderobs dörr, kan ju vara bra med två!!!  Innan dess när jag köpte en byrå så hade de missat att måla en del av den och en annan byrå innan den var de fel träslag när jag kom hem!! De enda positiva var väl att jag mötte en riktig snygging utanför grannhuset!! : ) 

Puss&Kram

Stäng i en vecka!!!

Peppar peppar ta i trä, men än så länge har jag kunnat hålla mig frisk. Men vi har haft och har så otroligt mycket olika sjukdomar på jobbet så vi skulle behöva stänga hela huset i en vecka så alla kan vara hemma och verkligen bli friska!! För som de e nu så har vi vinter kräkan, vanlig förskylning, elakt virus, nackspärr, inflammerad fotknöl, migrän m.m. De hjälper ju inte till att vissa kunder inte verkar ha något vett, för man kan bli hostad rakt i ansiktet när man står i kassan, snoret kan droppa från näsorna och de bryr sig inte!! Så de som just blivit friska ligger snart nerbäddade igen!! En ond cirkel som jag inte ser något slut på!! Krya på er alla mina kollegor.

Puss&Kram

Saknar dig min lilla skrutt!!!


Vidrigt

Har just kommit hem från en lång dag på jobbet!! Idag blev de buss hem eftersom jag har fått skavsår på ena hälen! På bussen så speglar de sig i en glasskiva så jag ser mannen som sitter tre säten bakom mig och vad gör han? Jo först pillar han med fingrarna i munnen sen går han vidar till att gräva i näsan och fortsätter sedan till att köra runt med fingrarna i först vänster öra och sen höger öra!!!! Jag ryser bara jag skriver om de!! De vidrigaste var inte detta utan när han hade kört ett varv så började han om igen!!! Mun, näsa, öra och öra!!! Vet inte varför men var tvungen att kolla efter hela tiden, de e som när man ser något riktigt äckligt på tv och egentligen vill man inte se men man kan inte låta bli!! Vilken avslutning på min dag!!
'
Puss&Kram

13 dagar

Nu e de gått 13 dagar sedan jag slog näven i bordet och sa till mig själv att de här funkar inte!! När jag tycker de e jobbigt att titta på fotan av mig själv så e de dags att göra förändringar och ingen kan göra dom förutom jag själv så.... 13 dagar och minus 2 kg. Mitt mål är att när Jayjay kommer hem ska hon inte känna igen mig!! Nu jävlar!!!!

Puss&Kram

Längtar

Idag när jag tog min halvtimmes promenad hem från jobbat så blåste de halv storm. Som tur så hade jag de i ryggen så de gick riktigt fort att gå hem men de var kallt. Tror jag nästan förfrös min små fingrar. Vad jag längtar till våren!!! Tänk när man känner att de blir varmar ute, när de börjar bli grönt, när det inte längre är kolsvart både när man går till och från jobbet!!! Våren är nog den bästa årstiden enligt mig, då har man allt framför sig och de e låååångt till vintern!! Längtar!!!!

Imorgon e jag ledig och då ska de sista av julen städas bort här hemma. Skönt! Idag tog vi bort och magasinerade de sista av julen på jobbet. Äntligen är den borta!! Vet inte vad de var men idag hade jag en riktigt bra dag på jobbet och ändå så var vi bara två stycken på hela avdelningen ( jag och Linnea)  pga sjukdom (krya på dig Linda) men de var ganska lite folk som handlade och jag hann med att beställa min Muji ( de japanska märket som vi säljer på Åhléns och som jag har ansvar för) och som sagt få bort de mesta av julen. Vet att jag kan gnälla ganska mycket på jobbet ibland men egentligen så tycker jag verkligen om de. Är nog till stor del tackvare mina arbetskollegor. : ) Men är det de här jag ska göra om tjugo år? Har funderat en hel del på detta på sista tiden!! Även om jag just nu e nöjd med min tillvaro så undrar jag när de är jag ska komma på vad de e jag vill göra med mitt liv. De skulle ju vara kul om jag kunde få användning av min utbildning! Kanske designa och sy upp kläder och kunna leva på de! Tänk när jag gick sista året och letade praktik plats på teatrar i Uppsala, Stockholm, Borås och Göteborg, tänk om jag hade hittat någon!! Vad hade hänt då, vart hade jag varit då? Jaja, drömma och fantisera kan man ju alltid göra men tills vidare hittar ni mig på Åhléns hem-avdelning där jag hjälper er om ni behöver!! ; )

Puss&Kram

11/1-09

Grattis Anna på födelsedagen och tack för igår!!!


Puss&Kram



Vilken dag

Har haft en sån där jobbig dag då jag tappar saker, har ner saker, är allmänt klumpig! Ska väl va glad att man inte har haft sönder något dyrt i alla fall!! De e så man blir riktigt trött på mig själv!!! Skärpning Johanna!! 

Igår var jag hemma hos min bror med familj då min svägerska fyllde år! Så fick man träffa sin lilla älskling Ludde igen, hade inte sett honom sen julafton (alltså två veckor) och jäklar vad han hade växt!!! Ingen liten bäbis längre uten ett barn. Och vad lik min bror/hans far han hade blivit!!! Idag hade de på BVC och vägt honom och han hade gått upp 1 kg på dessa två veckor, helt otroligt vad han växer!!!!

Fredags kväll, sitter i soffan och kollar let´s dance och äter vindruvor!! Blir en lugn helg då jag jobbar både lördag och söndag! Förutom imorgon för då e de 25-års fest hos min Anna med singstar (såg jag på hennes blogg) super kul!! Jag tycker de e jätte kul att sjunga men måste ju erkänna att de låter allt annat än bra när jag försöker ta en ton!! : o Men man kan ju inte vara bra på allt!!! : )

Puss&Kram

PS. Jag e inte alls avundsjuk på JayJay som nu e i NZ!!!!




Jag sover ju!!

Höll på att bli tokig imorse när jag vaknar ca 7.30 av att de e någon som börjar borra/såga/slipa, nått förbannat verktyg var de i alla fall. Min enda lediga dag denna vecka, mitt enda tillfälle till att verkligen sova ut och så e de någon idiot som inte har något som helst vett i skallen!! Jag plus några fler i huset dunkade i väggarna men de forsatte i minst 45 minuter förmodligen längre men då orkade jag inte mer så jag letade upp öronproppar som jag viste jag hade sen jag bodde hemma! Tystnad!!!

7.30 = respektlöst

Puss&Kram

Alla måste svara!!!

1. Vad heter du?
2. Gillar du mig?
3. Träffas vi ofta?
4. Träffas vi så ofta som vi borde?
5. Skulle du kunna hångla med mig?
6. Är jag snygg?
7. vilken stad bor ja i?
8. Skulle du kunna sova vid min sida i 3 nätter?
9. Hur skulle du beskriva mig med 3 ord?
10. Tänker du kopiera och lägga in om jag lovar att svara på din sida?

Nyårsafton 08/09

Ja vart ska jag börja?

Jobbade först till 16.10, skyndade hem med Johanna för att byta om och hämta dricka. Sen bar de iväg ut till Danmark och hem till Helena och Roger. Bilder kan säga mer än tusen ord, så......



Tjejerna hamnade i soffan i vardagsrummet medans killarna tryckte i köket - till en början.



Johanna var glad.....



...även så Helena med bubblet i högsta hugg!!



Gott nytt år tjejer!!!



Värdparet



Och så kom Johanna och Roger på att man kunde ju spray måla Johannas ben när hon hade sina mönstrade strumpbyxor. Detta blev resultatet. Det inspirerade även visa pojkar.....





....medans andra nöjde sig med att "bara" ha nät strumpbyxor på sig!!!





Sen skulle de städas och ätas innan de äntligen var dags att krypa till kojs!!

Måste säga att jag tycker det blev en otroligt lyckad kväll. Kan ha att göra med att jag inte hade några förväntningar alls!! Och i morse mådde jag riktigt bra. Lite trött men efter en god frukost, som alltid är godare hemma hos någon annan, och slappande i soffan med chips så var jag så gott som på banan igen!! Så någon gång efter fyra kom jag hem, hade ju sån tur att Roger är en klippa och skjussade hem mig så jag behövde inte ta bussen!!

Så har första dagen på nya året snart gått då och inget vettigt har jag gjort!! Vad ska hända detta år då?
2006 fick jag mitt jobb på Åhléns!
2007 fick jag lägenheten!
2008 fick jag körkort!
2009 ?   är de året jag kanske äntligen träffar någon?

Hoppas ni alla hade en bra nyårsafton och får ett lika bra 2009!!

Puss&Kram

RSS 2.0