2009

Ska försöka sammanfatta 2009.

Våren bestod av lite nya positiva härliga känslor. Många helger tillbringades med världens underbaraste, LUDDE!!!! Plus att våren är min favorit årstid. :)

Sommaren kan nog ha vart den bästa jag haft på flera år!!! Den bestod av vänner, släkt o balkonghäng! Dessvärre blev de inget Väddö denna sommar heller så nu har jag inte vart där på två somrar. Saknar klipporna och havet.

Hösten blev inte riktigt lika rosenskimrande. Jag påverkades extra mycket detta år av mörkret och blev ju inte bättre av att de hände saker som fick mig att inse hur naiv och godtrogen jag kan vara. Så jag fick mig en läxa som var hård att lära men desto mer nödvändig. Men nu ser allt lite ljusare ut! Eller jag har rättare sagt bestämt mig för att se de på det sättet! Jag är ju ändå i grund och botten "Positiva-Johanna" ;)

Sammanfattat så överväger det positiva det negativa. Jag har familj och vänner som betyder oerhört mycket för mig och som jag vet att jag kan lite på till 100 %!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

Puss&Kram


Hmmm

Har har en lite jobbig period nu med mycket tankar som snurrar runt i skallen och i går var jag nog nere på botten!!! Men alla ni som känner mig vet att jag som person är glad och positiv så jag kommer nog ta mig ur de här snart.

Puss&Kram

RSS 2.0